Workshop: Implicit learning in children with Developmental Language Disorders

English version below.

De een-daagse workshop ‘Implicit learning in children with developmental language disorders’ wordt georganiseerd als onderdeel van het door NWO gefinancierde VIDI project van dr. Judith Rispens. De Workshop zal plaatsvinden op de Universiteit van Amsterdam.

Tijdens deze workshop zal een groep internationale experts onderzoek presenteren op het gebied van procedureel / impliciet leren in de context van kinderen met een taalontwikkelingsstoornis en/of dyslexie.

Workshop: Implicit learning in children with Developmental Language Disorders
Datum: 5 november 2015
Locatie: Universiteit van Amsterdam
Keynote: Dr. Jarrad Lum (Deakin University, Australië)
Sprekers: Dr. Janna von Koss Torkildsen (Universiteit van Oslo, Noorwegen), Dr. Jurgen Tijms (Universiteit van Amsterdam), Prof. dr. Arve Asbjørnsen (Universiteit van Bergen, Noorwegen), Prof. dr. Elena Plante (University of Arizona, Amerika), Dr. Martina Hedenius (Uppsala University, Zweden) en MA Desiree Capel (Universiteit Utrecht).
Programma: www.progracy.com/program
Registratie: www.progracy.com/register

N.B.: deelnemen aan de workshop is gratis, maar vergeet niet te registreren voor 2 november 2015!

_____________________________________________________________________________________

The one-day workshop ‘Implicit learning in children with developmental language disorders’ is organized as part of the NWO-funded VIDI project of dr. Judith Rispens (UvA, ACLC). The workshop will take place at the University of Amsterdam.

During this workshop, a group of international experts will present research on procedural / implicit learning (e.g. artificial grammar learning, (visual) statistical learning) in children with developmental language disorders (including specific language impairment and dyslexia).

Workshop: Implicit learning in children with Developmental Language Disorders
Date: 5 November 2015
Location: University of Amsterdam
Keynote: Dr. Jarrad Lum (Deakin University Australia)
Speakers: Dr. Janna von Koss Torkildsen (University of Oslo, Norway), Dr. Jurgen Tijms (University of Amsterdam, Netherlands), Prof. dr. Arve Asbjørnsen (University of Bergen, Norway), Prof. dr. Elena Plante (University of Arizona, USA), Dr. Martina Hedenius (Uppsala University, Sweden), and MA Desiree Capel (Utrecht University, Netherlands).
Program: www.progracy.com/program
Registration: www.progracy.com/register

N.B.: attendance is free, but do not forget to register before 2 November 2015!